Ющенко сердитий на соратників та тисне на прокуратуру у справі про ПіСУАР

Субота, 4 червня 2005, 22:04
На наступному сесійному тижні президент Віктор Ющенко планує вийти з ініціативою до депутатів-сумісників скласти свої повноваження

"Я звертаюся до депутатів, що входять до блоку "Наша Україна", "Сила народу" і всіх інших, про те, що вони повинні вчинити за законом", - сказав Ющенко на прес-конференції в Запоріжжі.

"Я впевнений, що тут не повинно бути ніякої іншої політики. І ми це доведемо", - зазначив Ющенко.

У той же час Ющенко заявив, що він не знає, як бути з депутатами-мажоритарщиками. За словами президента, зараз стоїть питання про те, як будуть захищені виборці, що проживають в округах депутатів, які займають посади в апараті влади.

Президент також висловив незадоволення ходом розслідування справи про федералізм і сепаратизм, однак сподівається, що найближчим часом справу буде передано в суд.

Він повідомив, що зараз по цій справі проходить 6 осіб.

"Я висловив генеральному прокурору свої надії, що цю справу найближчим часом буде закінчено. Розслідування СБУ і Генпрокуратури будуть передані в суд", - сказав Ющенко.

Як відомо, після другого туру президентських виборів у кількох областях України, переважно на сході і півдні, звучали заклики до федералізації і створення Південно-східної автономії.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування