Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Доступ до Ющенка відкритий... людям з глобальними проблемами

Середа, 8 червня 2005, 11:22
Заступник держсекретаря Маркіян Лубківський заперечує чутки про те, що зараз важко "пробитися" до президента Віктора Ющенка.

"Проблем з доступом немає", - сказав він в інтерв'ю газеті Факти, опублікованому в середу.

"У секретаріаті побудована нормальна система взаємин, подібні працюють у всіх країнах, де існує інститут президентства. Зрозуміло, що не має бути черги з людей, які намагаються озвучити главі держави якусь свою ідею, яка раптово прийшла в голову", - сказав Лубківський.

"Думаю, що абсолютно правильним є те, що до президента йдуть люди із глобальними проблемами. Це держсекретар, його перший заступник, перший помічник президента й прес-секретар. Віктор Андрійович - дуже відкрита людина. Так що ніхто на Банковій право "доступу до тіла" не узурпував", - заявив він.

Лубківський також розповів, що в держсекретаріаті розробляється схема проведення інформаційних компаній, які супроводжують заходи за участю президента.

"Думаю, що будь-який захід за участю президента має випереджатися мініінформаційною кампанією... Причому кампанія має проводитися і до заходу, і після. Щоб всі люди зрозуміли, з якою метою, наприклад, проводиться візит, які його наслідки, для чого президент їде до тієї чи іншої держави", - сказав він.

На питання про можливі витоки інформації, Лубківський сказав, що вони "можуть бути провокаційного плану, можуть спонукати суспільство до дискусії, але вони не повинні заважати рішенню існуючих між державами проблем".

"Мені, щоправда, не хотілося б, щоб держсекретаріату приписувалося авторство певного витоку", - сказав він.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...