ПІСКУН ВИЗНАВ СВОЮ ПРОСЛУШКУ З ГЕРБСТОМ. Щодо Пінчука просять стежити за новинами

Середа, 8 червня 2005, 12:44
За фактом незаконного прослуховування телефонної розмови між генеральним прокурором Святославом Піскуном та послом США в Україні Джоном Гербстом порушено кримінальну справу.

Про це повідомляє прес-служба генпрокуратури.

Справу передано для проведення досудового слідства до слідчого управління Служби безпеки України, зазначається в повідомленні.

Водночас в прес-службі поки немає інформації про те, чи порушена кримінальна справа за фактом прослуховування Піскуна і Пінчука.

"Сказати, що її нема, а раптом через 15 хвилин вона з'явиться. Воно все вивчається, перевіряється. Коли буде інформація – ми повідомимо. Стежте за нашим сайтом", - сказали "Українській правді" в прес-службі Генпрокуратури.

Як відомо, останніми днями в Інтернеті з'явилися записи прослуховування телефонних розмов начебто Піскуна з Пінчуком та Хербстом.

В розмові з Пінчуком, яка начебто відбувається в день поновлення Піскуна на посаді, людина з голосом Піскуна просить людину з голосом зятя Кучми вплинути на тодішнього президента, щоб він не оскаржував рішення про поновлення Піскуна на посаді.

В розмові, що приписується Гербсту і Піскуну, посол вітає Піскуна з поновленням на посаді, а той у свою чергу дякує за підтримку після звільнення. Людина з голосом Піскуна також обіцяє закрити справу проти священника, якого згадує співрозмовник.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування