Янукович знайшов відмовку для міліції. Міліція уточнила, де шукати

Четвер, 9 червня 2005, 13:36
Екс-прем'єр Віктор Янукович не отримував запрошення прибути до УМВС в Івано-Франківській області для надання пояснень з приводу дачного будівництва.

Про це заявляє його прес-служба.

"Ані Віктор Янукович, ані його адвокат, ані ніхто з родичів лідера Партії регіонів не отримував жодного письмового запрошення з вимогою прибути до УМВС в Івано-Франківській області", - говориться в повідомленні.

У той же час, як повідомив "Острову" заступник начальника Департаменту МВС по зв'язках із громадськістю Володимир Мулько, письмове запрошення на допит в Івано-Франківське УМДС було офіційно доставлене в офіс Партії регіонів у Києві посильним.

Працівники штабу прийняли цей лист у встановленому порядку, відзначив він.

Разом з тим, за його словами, це запрошення є не офіційною повісткою, а "письмовим запрошенням Януковичу Віктору Федоровичу прибути 13 червня 2005 року в 10 годин в управління МВС України в Івано-Франківській області для надання пояснень за фактом незаконного одержання земельної ділянки в державному заповіднику і незаконного будівництва дачі".

Раніше міністерство внутрішніх справ повідомило, що передало Віктору Януковичу письмове запрошення прибути 13 червня 2005 року о 10 годині до УМВС в Івано-Франківській області.

Письмове запрошення передано у його штаб, розташований у кінотеатрі "Зоряний" у місті Києві, зазначається в повідомленні.

Читайте також:

ЯНУКОВИЧА ВИКЛИКАЛИ НА МІСЦЕ ЙОГО ЯЄЧНОЇ СЛАВИ

МЕДВЕДЧУКА І ЯНУКОВИЧА ВИКЛИКАЮТЬ В МВС ЗА ЗЕМЛЮ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...