Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Голова Regal Petroleum пішов не через Україну. Вони думають про інвестиції

Четвер, 9 червня 2005, 16:57
Компанія Regal Petroleum спростовує інформацію, що відставка голови правління компанії Френка Тіміса пов'язана з газопроводом в Україні.

Про це повідомляє прес-служба компанії "Рігал Петролеум Корпорейшн Україна", що є дочірньою компанією "Regal Petroleum".

"Причини відставки ніяк не пов'язані з Україною. Дійсна причина в тому, що один із проектів Regal Petroleum у Греції виявився недостатньо вдалим - запаси місцевого родовища на сьогоднішній день себе не виправдовують", - говориться в повідомленні.

"Тіміс взяв відповідальність за помилковий прогноз на себе. У зв'язку із цим правління "Regal Petroleum" розглядає можливість переорієнтації основної маси інвестицій на проект в Україні", - сказано в повідомленні.

Прес-служба також заявляє, що побудований компанією "Рігал Петролеум Корпорейшн Україна" трубопровід довжиною 17 кілометрів безперервно працює протягом останніх трьох років.

Зараз "Рігал Петролеум Корпорейшн Україна" веде розробку двох родовищ на території Полтавської області: Мехедієвсько- Голотовщинского й Свиридівского. Обсяг запланованих інвестицій у кожне з 2-х родовищ становить $60 млн.

Раніше повідомлялося, що засновник і глава британської нафтогазової компанії Regal Petroleum, що працює і на українському ринку, подав у відставку через простій нового газопроводу цієї компанії в Україні.

"Українська правда"

Читайте також:

Через український газопровід глава Regal Petroleum пішов у відставку


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...