Козак, який попереджав про дружину Ющенка, працює в Кабміні Тимошенко

П'ятниця, 1 липня 2005, 14:51
Екс-кандидат в президенти Роман Козак, відомий своїми роликами "Пане Ющенко, ваша дружина американка!", працює в уряді Юлії Тимошенко.

Про це пише в п’ятницю "Україна молода".

Козак у Мінприроди займає посаду заступника начальника Держінспекції з контролю за охороною, захистом, використанням та відтворенням лісів.

На державну службу пана Козака було призначено постановою №880 уряду Януковича від 9 липня 2004 року — саме на початку виборчих перегонів.

Газета зазначає, що міністр екології Павло Ігнатенко ще наприкінці березня направив Кабміну подання на звільнення Козака "через недостатню кваліфікацію i неправдиво вказані анкетні дані", але той і досі ходить на урядову роботу.

Про те, що Козак працює в Кабміні, довідалися активісти "Організації українських націоналістів в Україні", яку він очолював.

Це сталося 11 червня в центрі Києва, на Майдані, де Козак "хуліганив". Приводом стало те, що біля Головпошти вільно продаються останні примірники оунівської газети "Нескорена нація", пише газета.

"У деяких числах часопису Романа Козака критикували дуже дошкульно, наводили факти його фінансування Януковичем i Клюєвим тощо. Бойовий Козак налетів на продавців i, погрожуючи газовим пістолетом, намагався забрати газети, деякі встиг порвати. До сутички підійшов наряд міліції, але екс-кандидат у президенти "відмазався" посвідченням держслужбовця із Міністерства охорони навколишнього природного середовища", - зазначає "УМ".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування