Український медіа-магнат купив російську газету?

П'ятниця, 1 липня 2005, 19:40
Російську газету "Московські новини", яка належала власнику контрольного пакету акцій "Menatep-Group" Леоніду Невзліну, продано міжнародній медіа-групі.

"Угода з продажу газети завершена. Її покупцем стала міжнародна медіа-група, однак, за умовами угоди, ця компанія може бути оголошена тільки в понеділок", - повідомила "Інтерфаксу"у п'ятницю прес-секретар "Московських новин" Тетяна Блинова.

Вона також повідомила, що на суботу призначено збори колективу редакції. Від інших коментарів прес-секретар видання утрималася.

Разом з тим, за даними "Інтерфаксу" з інших джерел, які заслуговують на довіру, міжнародною медіа-групою, про яку говорила Блинова, є компанія "Media international group", яка належить відомому українському бізнесмену, голові Всеукраїнського єврейського конгресу Вадиму Рабиновичу. Йому належить, зокрема, ряд українських газет і сайт mignews.com.ua.

За даними агентства, на зборах колективу може бути оголошене про відставку головного редактора "Московських новин" Євгена Кисельова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування