Омельченко хоче в мери жінку, а Кучма йому дзвонив

Субота, 2 липня 2005, 13:14
Олександр Омельченко балотуватиметься в депутати лише в тому випадку, якщо депутатство можна буде поєднувати з роботою мера.

Про це він заявив, відповідаючи під час з’їду "Єдності" на питання журналістів.

Водночас на пряме питання, чи піде він у мери наступного року, Омельченко відповіді не дав. "А як ви скажете? Хочете чи ні? От тоді як спитаємо людей, що люди скажуть, так і буде", - зазначив Омельченко.

Він також не сказав кого конкретно він підтримає у випадку, якщо сам не балотуватиметься. "Якщо проведемо закон про гендерну рівність, то тоді мером буде жінка", - заявив мер Києва.

Серед потенційних кандидатів він назвав свого заступника Володимира Ялового, голову Печерського району Олександра Коваленка, депутатів Миколу Мартиненка, Володимира Бондаренка, Михайла Поживанова та Леоніда Черновецького.

Оцінюючи потенціал Мартиненка як мера, Омельченко зазначив: "Я б хотів, щоб його побачили на цій посаді кияни".

Коментуючи свої стосунки з екс-президентом Леонідом Кучмою, Омельченко розповів, що 12 квітня привітав його з днем космонавтики, "потім влітку ми спілкувалися за його ініціативою".

"В гості він мене не запрошував, у нього свої політичні плани, а в мене часу небагато. Закінчили, як закінчили. Він, може, трохи в обіді на мене, що я його пережив політично. Можливо, я теж був би в обіді, якби він мене звільнив кілька років тому", - зазначив Омельченко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування