Безсмертний не хоче, щоб землею володіли біси

Субота, 2 липня 2005, 15:36
Віце-прем’єр з адмінреформи Роман Безсмертний виступає за повернення землі між населеними пунктами під юрисдикцію територіальних громад.

"Сьогодні земля між населеними пунктами нічийна, а нічийна – це вона бісівська називається, а тому її треба вернути під юрисдикцію територіальних громад", - сказав він в інтерв'ю журналістам у суботу.

Безсмертний додав, що після реалізації адміністративної реформи землею розпоряджатимуться не державні чиновники, а територіальні громади.

На запитання журналістів про те, чи означає адмінреформа новий переділ землі, Безсмертний заявив: "Нічого спільного між питаннями землі і питанням захоплення нема. Більше того, реформа дасть місцевим громадам повний контроль над земельними ресурсами".

"Ця реформа робиться не лише для того, аби міняти кордони, а для того, аби поліпшити соціальне самопочуття населення", - сказав Безсмертний.

Він відзначив також, що "абсолютно позитивно" ставиться до акцій протесту проти проведення адмінреформи.

Боротися з такими акціями Безсмертний збирається шляхом роз’яснення населенню того, що вони отримають від проведення реформи. А в Макарів, де зокрема, відбуваються акції протесту поїде сам і пояснить людям, "що вони від цього виграють".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...