Азаров теж ходить у ГПУ й знає, що повинна робити Тимошенко

Субота, 2 липня 2005, 17:20
Колишній перший віце-прем'єр і міністр фінансів Микола Азаров, так само як екс-прем'єр Віктор Янукович, дає відповіді на питання Генпрокуратури.

Про це він сказав у суботу на прес-конференції в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Відповідаючи на запитання про свою діяльність після відставки Кабміну, Азаров повідомив, що проходив курс лікування, який ще не закінчився, а також займався аналізом поточної економічної ситуації.

"В уряді (попередньому) ми робили такий аналіз, прогнозували й готували відповідні рішення для реагування на ситуацію", - сказав він.

"Такий кістяк (уряду) зберігся, який знає, що треба робити. У нас є повне розуміння поточних ситуацій і того, що необхідно зробити для її поліпшення", - підкреслив Азаров.

Він також сказав, що не бачить підстав для визнання незаконними деяких прийнятих колишнім складом Кабінету міністрів постанов.

Зокрема, він назвав постанову про виділення премій олімпійцям, по яких у цей час Генпрокуратура проводить перевірку.

"Я не бачу в постановах Кабінету міністрів України, зокрема, по олімпійцях, нічого протизаконного", - заявив Азаров.

Азаров є одним з лідерів Партії регіонів. Відповідаючи на запитання журналістів про можливі розбіжності в керівництві партії у зв'язку з інформацією в ЗМІ про можливого нового лідера - депутата Раїсу Богатирьову, Азаров повідомив, що довідався про це зі ЗМІ, перебуваючи в Москві. "Це - чітка відповідь на ваше питання", - сказав він.

Читайте також:

Янукович справно ходить на допити в ГПУ. Нервує, але не спізнюється

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування