Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лукашенко знає, що революцію в Білорусії готують в Україні

Субота, 2 липня 2005, 19:52
Президент Білорусії Олександр Лукашенко заявляє, що революція в Білорусії готується в інших країнах.

"Тут немає бази для революції. А раз немає опори, то ця опозиція, ці "вузли" формуються в Польщі, Прибалтиці, Україні й, у тому числі, у Росії", - заявив Лукашенко в суботу в інтерв'ю російському телеканалу "ТВ-центр".

"Це готується й для Росії, але поки для Білорусії, де хочуть розіграти основний сценарій і показати, що навіть якщо немає бази, то "свобода й демократія" і тут переможуть", - сказав глава білоруської держави.

За словами Лукашенка, "чотири проплачені колони готуються в Польщі, Україні, Прибалтиці й Росії, а п'ята колона перебуває тут".

Лукашенко вважає: "Щоб не було революції, треба не війська готувати, а здавати зараз іспит перед народом - побільше будувати житла, щоб зарплата була нормальна, щоб економіка нормально працювала".

"І не буде ніякої революції, тому що підуть одні "відморожені", а з "відморозками" буде розмова особлива", - сказав президент.

Він заявив, що буде захищати "свій народ, державу й владу президента".

"Захищаючи владу, я не захищаю якісь свої багатства і так далі. Я ідейна, принципова людина й дуже самолюбний у цьому плані. Тому я буду захищати владу, не боячись нічого, я не втечу з країни. Опозиція це знає, і тому революції тут не буде", - підкреслив президент Білорусії.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування