Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не виключає гіпотезу, що Козак з чорним піаром може бути професіоналом

Субота, 2 липня 2005, 20:58
Прем’єр Юлія Тимошенко не знає, що екс-кандидат в президенти Роман Козак, який виступав проти Ющенка з чорним піаром, зараз працює в уряді – у системі Міністерства екології.

"Поіменно я не знаю всіх, хто працює в уряді, включаючи і ту людину, яку ви назвали", - сказала Тимошенко, відповідаючи на питання стосовно Козака.

За її словами, "кожен міністр має право з'ясувати, які фахівці йому потрібні".

"У нас в секретаріаті уряду я залишила 100% людей, коли головою уряду був Янукович. І я отримую справжнє задоволення від роботи секретаріату уряду, який пережив не одного прем’єра", - пояснила Тимошенко.

"Щодо Козака – я не виключаю, що це може бути високопрофесійна фахова людина. Я не знаю цього, я можу тільки мати гіпотези", - додала Тимошенко.

Тим часом міністр екології Павло Ігнатенко сказав "Українській правді", що звільнення Козака, який є заступника начальника Держінспекції з контролю за охороною лісів, потребує узгодження Кабміну.

Міністр додав, що подання до Кабміну щодо звільнення Козака він подав ще у березні. Призначено ж його було до виборів минулого року.

Ігнатенко сказав, що Козак відмовився писати заяву про звільнення за власним бажанням.

"Я не хотів би, щоб в цьому питанні бачили політику. Мене не влаштовує його рівень професійної підготовки і бачення напрямку його відповідальності", - сказав Ігнатенко.

"Крім того, є морально-етичні вимоги. Я не можу сказати, що ця людина відповідає даному аспекту", - додав Ігнатенко.

Українська правда

Читайте також:

Козак, який попереджав про дружину Ющенка, працює в Кабміні Тимошенко


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...