Суд не захотів вирішувати, чи законно Ющенко очолює партію

Неділя, 3 липня 2005, 13:22
Подільський районний суд залишив без розгляду позов гендиректора адвокатської компанії "Крижановський і партнери" Сергія Крижановського щодо неправомірності обрання Віктора Ющенка почесним головою "Народного Союзу Наша Україна".

За словами керівника юридичного управління Центрального виконкому НСНУ Олега Бойка, позов відхилено у зв'язку з порушенням процесуальних норм, які визначають правила подачі позовної заяви.

В той же час, на сайті партії повідомлення про це має назву "Рішення суду: Віктор Ющенко залишиться Почесним головою НСНУ".

У коментарі Бойка сказано, що юристи партії довели в суді безпідставність позовних вимог Крижанівського, "звернених як проти НСНУ, так і проти президента України, почесного голови партії Віктора Ющенка, який виступав у процесі третьою особою на стороні відповідача".

"Крижановський поставив питання про те, що Віктор Ющенко не може бути Почесним головою НСНУ, як було вирішено на Установчому з'їзді партії. На думку позивача, яка є абсолютно безпідставною, це порушує рівність можливостей політичних партій у виборчому процесі", - каже юрист НСНУ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування