Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донецький губернатор не пустив заступника в партію

Неділя, 3 липня 2005, 19:25
Губернатор Донецької області Вадим Чупрун не дозволив своєму заступникові Олександру Клименку очолити обласну організацію Української Народної Партії.

Десята звітно-виборна конференція облорганізації партії проходила в Донецьку 2 липня, повідомляє газета "Острів".

Під час свого виступу лідер партії Юрій Костенко рекомендував обрати головою облорганизації УНП заступника губернатора області Олександра Клименка.

У той же час, Костенко повідомив, що зранку того ж дня мав бесіду з губернатором області Чупруном, який "дуже жорстко" порушив питання по кандидатурі Клименка – або робота в облдержадміністрації, або керівництво облорганизацією УНП.

Костенко під час виступу також визнав, що і сам він "не хотів би, щоб облдержадміністрація втрачала таких фахівців, як Клименко". Костенко запропонував конференції вирішити питання по кандидатурі Клименка.

У результаті голосування головою облорганизації УПН був обраний народний депутат Микола Сидоренко, а Клименко - його заступником.

Микола Сидоренко обраний у Верховну Раду по багатомандатному округу в складі виборчого блоку партій "Блок Віктора Ющенко "Наша Україна". Член комітету ВР з питань аграрної політики і земельних відносин. Член фракції УНП.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...