Український олігарх влаштує чистки в московській газеті

Понеділок, 4 липня 2005, 11:53
Відомий український бізнесмен, глава Media International Group Вадим Рабинович, який купив "Московські новини", обіцяє змінити редакційне керівництво газети і призначити новим головним редактором відому людину, яку поки не називає.

У той же час, в ефірі "5 каналу" у неділю ввечері Рабинович запевнив читачів і шанувальників газети, що намагатиметься зберегти "Московські новини" як цікаве інформаційно-аналітичне видання.

Говорячи про саму угоду, новий власник "МН" сказав, що при покупці газети однією з умов був відхід усього її менеджменту.

"Тому Євген Кисельов (колишній головний редактор газети) звільнений із займаної посади. Я розмовляв з Женею два рази вчора телефоном. У нас немає жодних питань один до одного. Більше того, у якихось питаннях ми будемо ще і співпрацювати. Але що стосується керівництва "Московських новин" - там буде інша людина", - сказав Рабинович.

Як повідомлялося, 3 липня Media International Group вже офіційно підтвердила інформацію про придбання 100% акцій компанії "Московські новини", якій належать бренди "Московські новини" і The Moscow News, а також мережу поширення видань, що виходять під цими назвами.

Щотижневик "Московські новини" належав власникові контрольного пакета акцій "Menatep-Group" Леоніду Невзліну. Прес-секретар газети Тетяна Блінова повідомила, що "незважаючи на зміну власника, газета буде займати колишню ліберально-демократичну нішу".

На зустрічі з колективом газети 2 липня представники нового власника "МН" запевнили працівників, що видання буде виходити в тому ж режимі і форматі, а питання керівного складу почнуть вирішуватися з наступного тижня.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...