СДПУ(о) допоможе Тимошенко, якщо Луценко не буде знущатися

Понеділок, 4 липня 2005, 14:20
Фракція СДПУ(о) готова підтримати пакет законопроектів, що стосується вступу України до Світової організації торгівлі за умови, якщо завтра всі депутати-сумісники складуть свої депутатські повноваження.

Про це в інтерв'ю журналістам за підсумками погоджувальної наради повідомив лідер фракції Леонід Кравчук.

Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, він відзначив, що від імені фракції він завізував проекти постанов, що стосуються пакетного голосування.

При цьому Кравчук повідомив, що СДПУ(о) висунула низку вимог, зокрема щодо того, щоб "нова влада перестала знущатися з народних депутатів".

За словами Кравчука, СДПУ(о) протестує проти заяви міністра внутрішніх справ Юрія Луценка щодо необхідності позбавити депутатського імунітету 16 нардепів.

Крім того, Кравчук повідомив, що СДПУ(о) підтримує пропозицію, щоб завтра всі депутати-сумісники склали із себе депутатські повноваження.

При цьому, за словами лідера фракції, СДПУ(о) запропонувало прем'єр-міністру Юлії Тимошенко подати подання президенту України на звільнення із займаних посад тих чиновників, які завтра не складуть свої депутатські повноваження.

Читайте також:

Луценко зніме з депутатів недоторканність

Тимошенко назбирала голоси за пакет по СОТ?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування