Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЗАСТУПНИК ЛУЦЕНКА ЗВИНУВАТИВ ЙОГО В ПРОСЛУХОВУВАННІ І ШАНТАЖІ

Понеділок, 4 липня 2005, 21:53
Заступник міністра внутрішніх справ Олександр Фокін звинувачує керівництво МВС у незаконному прослуховуванні та намаганні звільнити його з посади.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

"Фінансові-матеріальні ресурси та кадри зав’язані на мені, за 5 місяців роботи я зустрівся з тим, що багатьом не подобалася моя позиція щодо недорканності матеріальних ресурсів міністерства", - зазначив Фокін.

"Я маю відомості, що довгий час за наказом міністра йде прослуховування мене та інших заступників, більше того, я чекаю відвертих провокацій від міліцейських служб, які безпосередньо підпорядковані міністру", - зазначив він.

"Приводом послужило подання міністра на моє звільнення, яке написано ним у зовсім наклепницькому стилі. Це за кілька днів після того як президент дав мені найвище звання держслужбовця", - наголосив Фокін.

За його словами, Луценко поклав на його стіл розшифровки його розмов "з метою шантажа".

"Незаконно прослуховуються мої розмови з депутатами, міністрами. Це ті телефони, які не повинні прослуховуватися. Я вже не кажу про мобільні, домашні номери. Це все несанкціоновано, незаконно робиться", - заявив заступник міністра.

Фокін пояснив ці дії привабливістю своєї посади. "Маю підстави стверджувати, що мене виживають з посади. Я розумію, що 98% ресурсів міністерства зав'язано на мені. Я розумію, але скажіть "віддай посаду" - і я віддам. Для мене все це було дуже дивно", - зазначив він.

Фокін також не виключив проти себе "оперативних провокацій".

За його словами, він вже звернувся з цього приводу до президента.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування