Луценко не прослуховує Тимошенко, хоча і любить автора цієї версії

Вівторок, 5 липня 2005, 15:00
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко спростовує інформацію газети "Дзеркало тижня", що йому надходила вказівка слідкувати за прем’єром Юлією Тимошенко.

"Журналіст Дмитричева, яку я знаю і люблю, написала, що я нібито отримую вказівки слідкувати за Тимошенко. Прес-служба МВС зробила спростування по всім трьом згадуванням прізвища Луценка у тій статті", - сказав Луценко журналістам, коментуючи публікацію в останньому числі газети.

"Мені не пропонували очолити список БЮТ, мені ніхто не давав вказівку слідкувати або прослуховувати пані Тимошенко чи будь-яку іншу особу в Україні, і мені не пропонували очолити список "Народного Союзу Наша Україна", - додав Луценко.

"При всій моїй повазі до Ольги (Дмитричевої, автора статті), це, на жаль, невірна інформація", - також сказав Луценко.

У статті, яку спростовував міністр, говорилося, що "керівництво МВС отримало завдання відслідковувати і збирати компромат на главу Кабміну".

Луценко також попросив не розглядати як офіційні його слова, сказані у день призначення міністром МВС, що відомо, який депутат супроводжував отруту для Віктора Ющенка через кордон.

"Є версія, збудована на отриманій раніше цивільній інформації. Я прошу не розглядати її як інформацію посадової особи", - сказав Луценко у вівторок.

Як відомо, 4 лютого він сказав, що "відомо, хто провозив через кордон отруту, який депутат супроводжував, який чиновник приносив її до місця скоєння злочину, і хто підмішував її до їжі".

"Українська правда"

Читайте також:

Керівник МВС знає, який депутат супроводжував отруту для Ющенка


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування