Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТЕРЬОХІН ВИМАГАЄ ВІДСТАВКИ БАРАНІВСЬКОГО ЗА СЕКСО-ПАТОЛОГІЮ

Середа, 6 липня 2005, 17:29
Міністр економіки Сергій Терьохін проситиме прем’єра Юлію Тимошенко звільнити представника Соцпартії Олександра Баранівського з посади міністра АПК.

Про це Терьохін сказав журналістам у середу, звинувативши Соцпартію у провалі низки законопроектів зі вступу до Світової організації торгівлі.

"Сьогодні зранку Соцпартія виступила із заявою, де ратувала за поступовий вступ до СОТ. Я як чоловік хочу сказати, що це фраза не економічна, а сексо-патологічна", - сказав він.

За його словами, якщо такою є позиція Соцпартії, то її члени не можуть бути представлені в уряді. При цьому міністр додав, що "в уряді є один чоловік – Баранівський – якого давно треба звільнити".

За словами Терьохіна, позиція Соцпартії спричинила до неголосування за деякі проекти і Народної партії.

"Її представники кажуть, що якщо вони голосують, а соціалісти - ні, то буде інтерпретовано, що соціалісти захищають село, а Народна партія – виступає проти", - сказав Терьохін.

"От така дитяча гра", - додав міністр.

Коментуючи події в парламенті, Терьохін сказав: "У мого сина є улюблений мультфільм про Вінні-пуха, де він каже: "жалкое зрелище, душераздирающее зрелище".

За словами Терьохіна, з усіх ухвалених у середу "єдине питання, яке наближає нас до розуміння світової спільноти – це закон про інтелектуальну власність".

Він додав, що уряд буде наполягати на розгляді всіх необхідних для вступу до СОТ законопроектів, навіть якщо вони були відхилені на засіданні в середу.

Також, додав міністр, вони пропонуватимуть ухвалені в першому читанні до кінця тижня проголосувати в другому.

"Сподіваюся, що ця червона клоунада закінчиться", - додав міністр.

Як відомо, протягом середи фракція КПУ блокувала роботу парламенту, захопивши трибуну та президію. Попри це Рада працювала в сесійному режимі.

"Українська правда"


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування