Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин спалює себе цілий день і шкодує, що не знає медитації

Середа, 6 липня 2005, 19:33
Спікер Верховної Ради Володимир Литвин заявляє, що протистояння в парламенті негативно відбивається на ньому особисто.

"Повірте, сидячи на цьому кріслі, я себе просто спалюю", - сказав Литвин, коментуючи методи боротьби опозиції за допомогою звукових сирен у середу.

"Якби я вмів займатися медитацією, я б спокійно працював", - додав Литвин і зазначив, що деякі депутати навіть підходили і радили не сприймати ситуацію в парламенті "близько до серця".

Литвин також сказав, що такі методи боротьби можливі, бо "кожен депутат має право зайти до сесійної зали і мати при собі будь-які предмети і інструменти".

Загалом ситуацію в парламенті Литвин назвав "наближеною до фронтової". Причини цього протистояння він бачить в тому, що була "спроба накинути волю парламенту, і я пішов десь на поводу".

"Але ж я хотів як краще", - додав Литвин, не уточнивши, хто намагався нав’язати парламенту свою волю.

Однак він пояснив, що першопричиною було бажання проголосувати єдиним пакетом всі закони, необхідні для вступу до СОТ. "І ми отримали кумулятивний результат негативу. Якби працювали спокійно, то більше законопроектів прийняли б", - сказав він.

Як відомо, ініціатором пакетного голосування був уряд.

Литвин також сказав, що парламент може повернутися до розгляду провалених законопроектів, якщо за це проголосують депутати. Але "це внесе чергове збурення до сесійної зали", - попередив Литвин.

Литвин також сказав, що під час засідання до нього підходили і пропонували порушити регламент: "Давай поставимо, голоснемо". Литвин на це відповів: "Ви – за, але мені виходити на трибуну, закривати сесію і дивитися депутатам в очі".

На питання, до чого вони дійшли з прем'єром Тимошенко на останній погоджувальній раді у середу ввечері, Литвин сказав: "Домовилися працювати творчо".

"Українська правда"

Читайте також:

У ПАРЛАМЕНТІ ДРУГА БІЙКА ЗА ДЕНЬ. Навіть Тимошенко злякалася

ПОРУЧ З ЛИТВИНОМ СТАЛАСЯ БІЙКА. ЙОГО ГЛУШАТЬ СИРЕНАМИ. ТИМОШЕНКО НЕ МОРГНУЛА ОКОМ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування