Кушнарьов зник з лікарні, але обіцяє дати прес-конференцію

Четвер, 7 липня 2005, 18:25
Екс-губернатор Харківщини знаходиться в Харківській обласній клінічній лікарні і сподівається, що на наступному тижні з дозволу лікаря він зможе дати прес-конференцію з приводу стану свого здоров'я.

Про це повідомляє прес-служба Кушнарьова в четвер.

Також прес-служба відзначає, що в середу Кушнарьова було запрошено до Генпрокуратури, де він перебував з 10.00 до 10.30.

"Відчувши себе погано, звідти він направився до поліклініки Державного управління справами міста Києва, де багато років стоїть на обліку", - йдеться у повідомленні.

За словами прес-служби, у 11.20 середи Кушнарьов звернувся до поліклініки зі скаргами на головний біль, запаморочення, неприємні відчуття в області серця, загальну слабкість.

При огляді в нього було зафіксовано різке збільшення артеріального тиску і поставлено діагноз: гіпертонічна хвороба другого ступеню, гіпертонічний криз. Рекомендовано негайну госпіталізацію у відділення кардіології.

Прес-служба повідомляє, що від госпіталізації в Києві Кушнарьов відмовився, після чого в четвер його було госпіталізовано у реабілітаційний центр Харківської обласної клінічної лікарні, "де зараз проходить стаціонарне лікування".

У той же час раніше повідомлялося, що медики Харківської обласної клінічної лікарні заперечують, що Кушнарьов перебуває у їхній установі.

Зокрема, медики повідомили, що пацієнта на прізвище Кушнарьов у їхній лікарні немає і не було, повідомляє канал "НТН".

Як відомо, 23 червня Генпрокуратура пред'явила Кушнарьову обвинувачення в зазіханні на територіальну цілісність і недоторканність України.

У середу Кушнарьов у Генпрокуратурі одержав 11 томів своєї кримінальної справи для ознайомлення.


Читайте також:

Кушнарьов потрапив у лікарню

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування