Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко став пильнішим після терактів в Лондоні, а Тарасюк відкрив "гярячу лінію"

Четвер, 7 липня 2005, 18:58
Міністерство внутрішніх справ заявляє про посилення пильності правоохоронних органів та спецпідрозділів у зв’язку із серією вибухів, що сталися в Лондоні.

Про це йдеться у повідомленні Центру громадських зв’язків МВС, надісланому в четвер.

"Особовий склад органів внутрішніх справ та спеціальних підрозділів, які здійснюють охорону найважливіших об’єктів життєдіяльності держави та окремих населених пунктів, зорієнтовано на посилення пильності під час відбування служби, активізацію оперативно-профілактичних заходів, направлених на протидію незаконному обігу зброї та вибухових речовин", - йдеться у повідомленні.

У той же час МЗС повідомляє, що станом на 18:00 інформації про можливу наявність громадян України серед потерпілих немає, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ з посиланням на заступника керівника прес-служби МЗС України Дмитра Свисткова.

У Лондоні створено Центр оперативної інформації, куди надходить вся інформація щодо постраждалих і загиблих у результаті терористичних актів. Телефон центру: 81044 8701566344

В управлінні консульської служби МЗС України в цілодобовому режимі працює "гаряча лінія" по телефону 238-16-57. По цій лінії родичі й близькі можуть одержати інформацію про можливе перебування співвітчизників у районах трагедії.

У четвер вдень в Лондоні сталася серія вибухів, три з них сталися одночасно у метрополітені та один - в автобусі.

Відповідальність за вибухи на себе взяла "Таємна організація джихада Аль Каїди".

Як повідомляє РІА Новості, станом на 18:50 за київським часом загинуло щонайменше 33 особи, з тяжкими пошкодженнями госпіталізовано 45 осіб та 300 з легкими пораненнями.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування