Майбутній зять Тимошенко працює на розігріві у Борща

П'ятниця, 8 липня 2005, 12:02
За свідченнями очевидців, група DVS, яку організував у Києві майбутній зять Юлії Тимошенко Шон Карр, виступала всього тричі, два рази в клубі "Бочка" і один раз на Трухановому острові.

Про це пише газета "Сегодня".

Ірина Нестеренко, одна з глядачок цих концертів, каже, що група виступала на розігріві у групи "Борщ", яка складається з музикантів "ВВ".

"Група грає щось типу байкерського рок-н-ролу. Їх оголошують як спеціальних гостей з Англії, групу DVS. Музика якісна, але морально застаріла, під таку "перлися" років 20 тому. А от Женя Тимошенко на концертах була присутня, просто ніхто не знав, хто вона така. Вона дівчина красива, яскрава, помітна", — розповіла очевидиця концертів кореспонденту "Сегодня ".

За інформацією "Сегодня", англійців у групі двоє, інших музикантів беруть для концертів з групи "Lazy Town".

Алік Шнейдерис, директор групи "Lazy Town", у розмові з кореспондентом "Сегодня " дуже здивувався розповіді про майбутнє весілля музиканта і дочки прем'єра.

Якийсь час тому в інтернет-журналі, який веде Алік Шнейдерис, писали наступне: "Один раз ми грали в Докер Пабі. Під кінець прийшов чувак з бородою і з хвостом, схожий на "СЕКС МАШИНУ" з фільму "Від заходу до світанку". Ми познайомилися, поспілкувалися і т.д. Чувак розповів, що він сам музикант і що не проти спробувати з нами щось пограти".

Читайте також:

Історія майбутнього зятя Юлії Тимошенко


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування