Фракція Януковича вже захищає Мельниченка, а Богатирьова вилікує всіх

П'ятниця, 8 липня 2005, 13:17
Народний депутат України, керівник фракції "Регіони України" Раїса Богатирьова поставила владі діагноз і збирається докласти максимум зусиль для того, щоб як лікар і політик "вилікувати всіх".

Про це вона повідомила, виступаючи з парламентської трибуни.

Богатирьова, зокрема, відзначила, що в ході зустрічі з президентським комітетом Парламентської Асамблеї Ради Європи вона повідомила про ставлення Партії регіонів до останніх змін до Конституції.

Зокрема, партія негативно ставиться до таких нововведень як імперативний мандат, загальний прокурорський нагляд і спосіб формування уряду, коли частина його буде підконтрольна президентові, а частина - парламенту.

За словами Богатирьової, вона навела масу прикладів, на основі яких довела, що Міністерство внутрішніх справ, Служба безпеки і прокуратура в Україні є не правоохоронними, а каральними органами.

Також депутат проаналізувала позицію і рішення Центральної виборчої комісії і Верховного Суду України в тих випадках, коли повинно було бути відновлене виборче право громадян.

Як приклад вона навела невиконання ЦВК рішення ВСУ щодо відновлення виборчого права майора Миколи Мельниченка. "Саме ці органи ЦВК і Верховний Суд у 2006 році будуть ухвалювати рішення, якими узаконять новообраний парламент. Чи буде від народу їм довіра?", - підкреслила вона.

Також Богатирьова відзначила, що швидко й ефективно "хронічні хвороби лікуються", якщо їх спровокувати і викликати їхнє загострення. Саме такою провокацією стали, на думку депутата, її виступ у парламенті, і, особливо, в ході зустрічі з президентом ПАРЄ.

Про це, за словами Богатирьової, свідчить те, що відразу після цього останнього виступу в одному "контрольованому інтернет-виданні з'явився наклеп" на неї. "Я потрапила в болючу крапку режиму, я поставила правильний діагноз, спровокувавши хронічну хворобу ставлення влади до опозиції", - впевнена Богатирьова.

Також лідер фракції повідомила, що "вже надійшла і перша доза ліків". Президент ПАРЄ повідомив, що моніторинг з України знятий не буде. "І це відбулося після зустрічі керівників ПАРЄ з опозицією", - підкреслила вона.

Свій виступ Богатирьова підсумувала в такий спосіб: "Я як лікар і політик докладу всіх зусиль, щоб, як говорили у відомому фільмі, "і вас вилікувати, і нас".

Ліга


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...