Ющенку в Швейцарії дали прогноз на одужання. За ним не встигають підлеглі

П'ятниця, 8 липня 2005, 14:28
Стан здоров'я президента України Віктора Ющенка є задовільним.

Про це повідомила прес-секретар президента Ірина Геращенко на брифінгу в п'ятницю.

"Стан здоров'я Віктора Ющенка задовільний. Ми вже говорили, що він збирається проводити відпустку активно, а працює так, що нам іноді поряд дуже не просто такий графік витримати", - зазначила вона.

За її словами, медики в клініці в Швейцарії дають позитивні прогнози на зникнення візуальних ознак хвороби.

Щоправда, за її словами, точний прогноз ніхто дати не може, бо це унікальний випадок, коли повинні відбуватися постійні консультації і постійні аналізи, як виходять отруйні речовини з організму.

Геращенко також повідомила, що телезвернення президента готується. Тематика стосуватиметься сільського господарства і соціальних тем. "Сьогодні тези підготовлені", - зазначила вона.

"Враховуючи те, що у нас до 19 числа заплановані ще кілька відряджень, ми сподіваємось, що телезвернення буде записано в першій половині (липня). І після того його транслюватиме Національна телекомпанія України", - сказала вона.

Геращенко також повідомила, що підготовлено програму візиту Ющенка з дружиною до Японії. За її словами, він має відвідати Токіо, Херосиму та Нагоя. Під час візиту він має зустрітися з прем’єр-міністром та імператорським подружжям.

Геращенко сказала, що 15 липня Ющенко має відвідати Донецьк, де проведе зустрічі з регіональною елітою. Вона також заперечила інформацію про те, що Ющенко збирається представити нового губернатора Донецька. "Щодо кадрових питань - в графік Ющенка такі питання не ставляться", - зазначила Геращенко.

На питання щодо заробітної платні президента, Геращенко відповіла, що, окрім ставки, вона включає "ще надбавку за стаж за наукові знання". Вона також пообіцяла надати конкретну інформацію "в цифрах".

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...