Дорогу до вуликів Ющенка на хутір Капустяна будував не ДУС

П'ятниця, 8 липня 2005, 15:37
Держуправління справами не будувало дорогу до хутора Капустяна, де, за деякою інформацією, знаходиться пасіка президента Віктора Ющенка.

Про це в п’ятницю заявив керівник Держуправління справами Ігор Тарасюк.

"Держуправління справами не може сказати, скільки воно (будівництво) коштувало, оскільки воно її (дорогу) не будувало і не брало участі в цьому будівництві", - зазначив Тарасюк.

Він пояснив це тим, що, згідно із законодавством, дорога будується тоді, коли вона веде до резиденції президента. За його словами, на хуторі Капустяна резиденції президента немає.

Раніше повідомлялося, що до пасіки на хуторі Капустяна з Обухівської траси та по селам Старі та Нові Безрадичі було побудовано високоякісну дорогу. За даними журналу "Бізнес", вона коштувала 4,2 мільйони гривень.

Тарасюк також повідомив, що протягом місяця буде завершено реконструкцію вулиці Банкової. Затримку з ремонтом він пояснив ускладненням робіт.

"Робота, яка велася, не вважалася дуже складною, і коли ми підняли верхній шар ґрунту, виявилось, що ця будівля (секретаріату президента) стоїть на таких фундаментах, що страшно не те що показати, страшно розказати", - зазначив він.

Щодо санаторію "Гліцинія", який колишній керівник ДУС Ігор Бакай продав Росії, Тарасюк повідомив, що "російська сторона запропонувала розірвати угоду на умовах договору", згідно з яким Україна має повернути 30% вартості об’єкту.

"Ми їх повернемо. Вони нам будуть повертати першу й другу дачі, які там знаходяться", - сказав він.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...