Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кушнарьов таки потрапив до лікарні. Одразу після прокуратури

П'ятниця, 8 липня 2005, 19:57
Екс-керівника Харківщини Євгена Кушнарьова у четвер таки госпіталізували до обласної лікарні із діагнозом "гіпертонічний криз".

Про це сказав головний лікар закладу – Микола Берьозка, повідомляє канал "1+1".

Він пояснив, чому прізвище екс-губернатора відсутнє у журналі реєстрації хворих.

Як повідомив Берьозка, "Кушнарьов звернувся напряму до свого лікаря, у якого вже неодноразово проходив курс лікування, він його і госпіталізував із тиском 180 на 120 - у реабілітаційне відділення лікарні – одне із небагатьох, де зараз не триває ремонт".

Також Берьозка запевнив, що лікарі не радять Кушнарьову зустрічатися із журналістами – аж поки його тиск повністю не нормалізується. Він стверджує, що для Кушнарьова ще існує ризик інфаркту, "тому йому протипоказані будь-які хвилювання".

В інтерв’ю кореспонденту "1+1" Кушнарьов повідомив, що він страждає на гіпертонію 20 років, а погіршення сталося після відвідин прокуратури.

"Ми переговорили зі слідчим . Але тут нам кажуть, що слідство завершено. Читайте і підете до суду. У ту мить я не кращим чином себе відчував", - сказав він.

Як відомо, у четвер прес-служба Кушнарьова повідомила, що його госпіталізовано до Харківської обласної клінічної лікарні з діагнозом "гіпертонічний криз".

У той же час раніше повідомлялося, що медики Харківської обласної клінічної лікарні заперечують, що Кушнарьов перебуває у їхній установі.

Читайте також:

КУШНАРЬОВ ПОТРАПИВ ДО ЛІКАРНІ

Кушнарьов зник з лікарні, але обіцяє дати прес-конференцію


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...