Безсмертний думає, що Ющенко змінить свою думку?

Субота, 9 липня 2005, 16:38
Один з лідерів "Народного Союзу Наша Україна" Роман Безсмертний вважає, що разом з ними на вибори-2006 підуть Українська народна партія, "Реформи і порядок" і Народний Рух.

"Є підстави говорити, що підемо разом", - сказав Безсмертний, коментуючи отримане з’їздом звернення від блоку Тимошенко, ПРП, УНП і НРУ про необхідність створити єдиний блок з єдиним списком.

"Сьогодні отримана згода на об’єднання зусиль. Це формальна пропозиція почати переговорний процес", - сказав Безсмертний і додав, що "радий" такому зверненню.

За словами Безсмертного, разом з цими структурами "Народний Союз Наша Україна" "має створити блок і коаліцію". "І дай нам Бог пройти випробування квотами (у виборчому списку)", - додав Безсмертний.

Він також сказав, що не чув негативну реакцію Ющенка стосовно створення блоку у форматі, оголошеному підписантами листа в суботу.

Як відомо, раніше Ющенко заявляв, що у блок на вибори-2006 підуть тільки "Народний Союз Наша Україна", БЮТ і Народна партія Литвина.

5 березня під час установчого з’їзду "Народного Союзу Наша Україна" Ющенко сказав: "Коаліція буде єдина із трьох політичних сил. Це те кредо, на якому ми стоїмо".

Українська правда

Читайте також:

Пинзеник, Костенко, Тарасюк і Тимошенко приєднуються до Ющенка

СТВОРИЛИ ПАРТІЮ ЮЩЕНКА. Вона іде на вибори з Тимошенко і Литвином і більше ні з ким

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування