Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз не може написати гімн і влаштує конкурс самодіяльності

Понеділок, 1 серпня 2005, 13:34

Соціалістична партія України оголошує відкритий творчий конкурс зі створення гімну СПУ.

Як повідомляє прес-служба СПУ, на конкурс прийматимуться "літературні твори у віршованій формі, написані на високому професійному рівні, що оспівують історію, сучасність та майбуття СПУ, її спорідненість з українським народом, державою та Соціалістичним інтернаціоналом".

Також приймаються "музичні твори, ув'язані з відповідними літературними творами у віршований формі, у вигляді оркестрової партитури з виписаними вокальними та хоровими партіями або у фортепіанному чи вокальному вигляді".

Подані окремо літературні та музичні твори до участі в конкурсі не допускаються.

Конкурсантам необхідно подати літературний текст та партитуру, а також диск (касету) із записом. Літературний текст подається державною мовою.

До конкурсних матеріалів обов'язково додається заклеєний конверт з відомостями про автора (авторів): прізвище, ім'я та по-батькові, адреса проживання, телефон, електронна пошта.

Якщо гімн створено колективом авторів, то вони мають укласти між собою письмовий договір про розподіл між ними гонорару (у відсотковому значенні). Цей договір також має бути долучений до конкурсних матеріалів.

Конкурсна комісія, склад якої затверджений політрадою Соцпартії, за допомоги фахівців (композиторів, музикантів та поетів-піснярів) визначить трьох переможців та подасть на затвердження політради СПУ три проекти гімну, які набрали найбільше голосів.

Політрада Соцпартії "способом прослуховування та відкритого голосування більшістю голосів" затвердить найкращий проект як гімн СПУ.

Автор або колектив авторів, які стали переможцями творчого конкурсу, відповідно до статті 427 Цивільного кодексу України, мають передати усі свої майнові права інтелектуальної власності на гімн (літературна та музичні частини) СПУ, про що буде укладений відповідний договір.

За підсумками творчого конкурсу, за кращий проект гімну СПУ присуджується гонорар: за I місце - 40 тис. грн., та до десяти заохочувальних премій по 1 тис. грн. кожна.

Конкурсні матеріали прийматимуться до 15 квітня 2006 року за адресою: 02100, м.Київ, вул. Бажова 12, ВГО "Правозахист", кім.8. Телефони для довідок: 554-14-08, 554-10-01.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування