Червоненко обмінявся медаллю с російським колегою

Понеділок, 1 серпня 2005, 15:03

Міністра транспорту і зв'язку України Євгена Червоненка нагороджено медаллю за розвиток транспортної інфраструктури Російської Федерації.

Про це під час прямого телемосту між Києвом і Москвою в рамках урочистої церемонії з нагоди відкриття прискореного залізничного руху "Київ-Москва" повідомив міністр транспорту Росії Ігор Левітін.

У свою чергу Червоненко сказав, що новий потяг "Київ-Москва" з'явився завдяки зусиллям президентів України і Росії.

Міністр також подякував усім транспортникам і підприємствам, залученим до цього проекту.

В урочистостях з української сторони взяли участь Червоненко, заступник міністра транспорту та зв'язку – гендиректор "Укрзалізниці" Зенко Афтаназів, перший заступник Київського міського голови Валерій Борисов, начальник Південно-Західної залізниці Юрій Тягнирядно.

З російської сторони у Москві в урочистостях взяли участь міністр транспорту Росії Левітін, мер Москви Юрій Лужков, президент ВАТ "Російські залізниці" Володимир Якунін, начальник Московської залізниці Володимир Старостенко, почесний представник президента РФ у Центральному окрузі Георгій Полтавченко.

Гендиректор "Укрзалізниці" Афтаназів вручив нагрудний знак "За розвиток транспортної інфраструктури України" міністру транспорту Росії Левітіну.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News