Ложкін має повернути документи радіо "Мелодія"

Вівторок, 2 серпня 2005, 21:08

Представник АТ ОНІКС, яке є мовником радіо "Мелодія", Артем Глоба заявляє, що має ухвалу суду, яка зобов'язує "Український медіа-холдинг" повернути всю документацію, вилучену під час захоплення їх центрального офісу.

Про це Глоба повідомив на прес-конференції у вівторок.

"На підставі ухвали Верхньодніпровського районного суду від 27 липня 2005р. вимагаємо повернути вилучені ЗАТ "УМХ" ... у АТ "ОНІКС" бланки та всю документацію, пов'язану з фінансово-господарською діяльністю АТ "ОНІКС", - заявив він.

В той же час, представник юридичного відділу АТ "ОНІКС" Олександр Крижний відкидає політичні передумови конфлікту: "Політичного моменту ні в плані мови, ні в якому іншому тут немає".

Крижний називає цю ситуацію "випадком корупції, свавілля державних органів, посадових осіб", спровокованим, ЗАТ "УМХ".

Він також повторив, що все скоєне стало можливим через сфальсифіковані ухвали суду, згідно з якими директору АТ "ОНІКС" було заборонено здійснювати будь-які повноваження, розпоряджатися грошовими коштами на рахунках АТ "ОНІКС, а також наказано "припинити господарську діяльність АТ "ОНІКС" шляхом ліквідації товариства.

Однією з таких ухвал також було призначено ліквідатором ЗАТ "УМХ".

За словами Крижного, "не зрозуміло, як ліквідатором АТ може стати компанія, що володіє лише 2% акцій цього товариства". Він також додав, що "ухвала та рішення суду були винесені без відома представників АТ "ОНІКС", керівників та акціонера підприємства, який володіє 98% акцій".

Раніше, 26 липня представники ЗАТ "Український Медіа Холдінг" разом із судовим представником захопили офіс АТ "ОНІКС" та вилучили майже всі фінансово-господарські документи АТ "ОНІКС", головним проектом якого є радіомережа "Мелодія".

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування