"ПОРА" зібралась в парламент та на місце Омельченка

Середа, 3 серпня 2005, 14:31

Партія "Пора" поки що збирається самостійно брати участь у весняних парламентських виборах, проте питання щодо блокування вони планують розглянути восени.

Про це заявив член політради "Пори" Ярослав Погарський у середу на прес-конференції міського осередку партії.

"Жодна політична сила не дасть вам точної відповіді, який відсоток електорату віддасть за неї свої голоси, але ми сподіваємось на подолання бар’єру, встановленого законодавством", - зазначив Погарський.

"Лише у Києві ми плануємо набрати не менше 140 тисяч голосів", - уточнив новообраний голова міської організації партії Сергій Рудик.

Питання лідерства та першої п’ятірки ще не вирішені, так само, як і виборчих стратегій та тактик. "Це є завдання на літо", - запевняє Погарський. Він пообіцяв, що в списках будуть відомі, авторитетні діячі. "Хай депутати – "старпьори" відпочивають, а ми влітку працюватимемо", - додав Рудик.

Також Рудик повідомив журналістам, що "Пора" планує висунути свого кандидата на посаду Київського міського голови та створити свою коаліцію у міській раді.

Партія звернулася до президента з листом, у якому міститься вимога відправити у відставку всіх голів райдержадміністрацій столиці. "Наша мета – звільнити київську владу від брудних чиновників", - зазначив Погарський.

Щодо інших завдань, то один з лідерів міської організації партії Олег Гаряга сказав :"Ми закликаємо малих та середніх підприємців звертатися зі скаргами про правопорушення до нашого міського осередку, допомогти їм – наша основна задача".

За словами Погарського, перший позачерговий з'їзд "Пори" має відбутися 19 серпня в Карпатах за неформальних обставин.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування