Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Ющенка буде більше будинків ніж в Кучми

Четвер, 4 серпня 2005, 10:55

У будинку Міністерства охорони здоров'я буде розміщатися президент Віктор Ющенко і його Кабінет (структурний підрозділ Секретаріату президента), а не весь Секретаріат.

Про це розповів в інтерв'ю газеті "Сєгодня" заступник керівника Держуправління справами Олексій Панько.

За його словами, переселення Секретаріату в будинок Мінздоров’я "взагалі не планується". "Туди переїде тільки сам президент і його Кабінет", - додав Панько.

"Сєгодня" відзначає, що в цьому випадку Ющенко і всі його служби будуть займати чотири будинки — колишній на Банковій, Маріїнський палац, Будинок з химерами і будинок нинішнього Мінздоров’я.

Як відомо, служби колишнього президента Леоніда Кучми було розміщено у двох будинках - в Адміністрації президента на Банковій та в Маріїнському палаці.

Однак, за словами журналістів видання, переїзд президента з будинку на вулиці Банковійу приміщення Мінздоров’я "як мінімум відкладається".

"Можливо, причиною затримки стали скандали, які вибухнули у зв'язку з переїздом Мінздоров’я в приміщення консультативно-діагностичної дитячої поліклініки ОХМАТДИТ", - відзначає "Сєгодня".

Заступник міністра охорони здоров'я Віктор Рибкін підтвердив, що міністерство "ні в якому разі не буде переїжджати в приміщення ОХМАТДИТу", однак куди буде переїжджати він теж поки не знає. За його словами, питанням пошуку нового будинку займається Кабмін.

У свою чергу начальник управління капітального будівництва Держуправління справами Віталій Галунко сказав, що "говорити зараз про будь-які терміни переїзду досить рано, тому що немає ні грошей, ні розробленої документації".

"Приблизні терміни будуть відомі тільки після того, як будуть складені кошториси і плани реконструкції будинків", - сказав він.


"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...