Тимошенко не вірить, що губернатори можуть їздити на велосипедах, тому їм роздали круті машини

Четвер, 4 серпня 2005, 12:45

Прем’єр Юлія Тимошенко вважає логічним рішення уряду передати представникам влади дорогі автомобілі, куплені за часів Кучми для Міністерства внутрішніх справ.

"Я не знаю жодної країни світу, де люди, які займають посади губернаторів, міністрів або їх заступників, ходять пішки або їздять на велосипедах", - сказала журналістам Тимошенко в четвер.

"Забезпечити владу нормальними автомобілями – логічне завдання", - додала Тимошенко.

Прем’єр зазначила, що всі автомобілі були передані тим органам влади, які їх потребували: "Від попередньої влади ми отримали машини взірця 1990-х років, все інше було розтягнуто".

Водночас, за словами Тимошенко, вона не отримала новий автомобіль. "Я їжджу на старих машинах", - сказала прем’єр.

Як відомо, раніше уряд передав губернаторам по два автомобілі "Фольксваген" представницького класу для власних потреб. Ці автомобілі були закуплені МВС, і раніше обговорювалася можливість обміну цих машин на більш дешеві для роздачі дільничним інспекторам.

На питання щодо різкого підвищення аварійності на дорогах після ліквідації ДАЇ Тимошенко пообіцяла попросити міністра внутрішніх справ Юрія Луценка провести прес-конференцію щодо реформування Державтоінспекції.

Тимошенко запевнила, що в Україні буде існувати система стеження за порядком на дорогах. "Немає жодної країни в сівті, де б не спостерігали за рухом транспорту", - додала Тимошенко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування