Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесникова не відпускають лікарі, але він таки прийде на роботу

Четвер, 4 серпня 2005, 13:15

Голова Донецької облради Борис Колесников поки не вийшов на роботу, незважаючи на те, що раніше заявляв, що з четверга приступить до виконання своїх обов'язків.

Про це повідомляє "Остров" з посиланням на прес-службу Донецької облради.

За інформацією прес-служби, Колесников "поки побуде на лікарняному". "Йому треба поправити здоров'я", - сказали в прес-службі.

На питання про те, як довго буде відсутній на роботі глава облради, співробітник прес-служби відповіла:

"Я думаю, що недовго", додавши, що "Колесников дуже активна людина, і я не виключаю, що він ще не раз порушить заборону лікарів і вийде на роботу".

Трохи пізніше з'явилося повідомлення прес-служби Донецької облради про те, що "Колесников дійсно планує вийти на роботу сьогодні".

"У першій половині дня він відвідав лікарню, одержав необхідне медикаментозне лікування, проконсультувався у лікарів з приводу свого бажання приступити до виконання своїх обов'язків по облраді із сьогоднішнього дня", - говориться в повідомленні.

Як повідомляє прес-служба, стан здоров'я Колесникова – "задовільний, стабільний".

"Однак лікарі радять йому поки залишатися на лікарняному й проходити курс лікування в амбулаторному режимі", - говориться в повідомленні.

Прес-служба також повідомила, що в п'ятницю 5 серпня 2005 року в 20.00 за запрошенням ТРК "Україна" Колісників візьме участь у телепрограмі "Актуальна розмова".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування