Партія Януковича допоможе Безсмертному з його реформою

Четвер, 4 серпня 2005, 15:01

Представники Партії регіонів планують провести опитування громадської думки серед жителів Києва щодо проведення адміністративно-територіальної реформи.

Про це заявив депутат, керівник київської міської організації Партії регіонів Василь Горбаль у четвер на прес-конференції, передає УНІАН.

Горбаль, зокрема, зазначив, що таке опитування почнеться вже наприкінці наступного тижня. При цьому він додав, що опитування стосуватиметься рівня підготовки киян до адміністративної реформи.

Крім того, представники Партії регіонів мають намір дізнатись про ставлення киян до реформи і рівень їх інформованості у цьому питанні.

На думку Горбаля, рівень поінформованості населення України, зокрема, киян, щодо адмінреформи є недостатнім.

"Жителі України із ЗМІ замість інформації про чергову кримінальну справу повинні частіше чути роз'яснення про переваги вступу України до СОТ, НАТО, щодо позитивних сторін адміністративно-територіальної реформи", - сказав він.

Депутат також вважає, що загалом адміністративно-територіальна реформа Україні потрібна, "але її необхідно проводити там, де є проблема великих міст і проблема відносин між містом і районом".

Також Горбаль повідомив, що результати опитування будуть оприлюднені в ЗМІ. При цьому він зазначив, що подальші дії Партії регіонів залежатимуть від результатів цього опитування.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування