Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесников не хоче бути літаком. Йому більше подобається Прокоф'єв

Четвер, 4 серпня 2005, 17:48

На презентації нового авіалайнера авіакомпанії "Донбасаеро" "Airbus A320", яка проходить у Донецьку, екіпаж літака попросив привласнити йому ім'я голови Донецької облради Бориса Колесникова.

Капітан корабля Олег Боровльов сказав, що таке рішення льотчики прийняли на знак визнання вагомого внеску Колесникова в розвиток авіакомпанії "Донбасаеро", повідомляє "Острів".

"Завдяки Борису Вікторовичу, авіакомпанія розширила географію польотів, одержала нові призначення на постійні міжнародні рейси, поновила парк літаків, систему безпеки польотів, а найголовніше - зуміла зберегти штат співробітників в умовах найжорстокішої конкуренції", - відзначив капітан аеробуса.

"Ми хотіли би, щоб імена наших видатних земляків були відомі не тільки в Україні, але й в інших країнах світу", - сказав Боровльов.

За словами Боровльова, аеробус А320 експлуатується на авіалініях компанії "Донбасаеро" уже з 1 липня.

Водночас, за словами прес-служби Колесникова, голова Донецької облради запропонував назвати аеролайнер "на честь свого земляка, всесвітньо відомого композитора Сергія Прокоф'єва".

"Він дуже тішиться цією пропозицією і відзначив, що це велика честь для нього. Однак, на думку Колесникова, у Донбасі були і є більш гідні люди, іменами яких можна називати лайнери", - йдеться у повідомленні.

Як стверджує прес-служба, Колесников довідався про пропозицію назвати на його честь аеролайнер "від свого 13-літнього сина Костянтина, який був присутній на презентації лайнера і відразу подзвонив батькові".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування