Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Будівничий Ющенка розповів, скільки коштує його "унікальна" хата

Четвер, 4 серпня 2005, 18:15

Дача президента Віктора Ющенка, яка споруджується в Яремчі Івано-Франківської області може коштувати, приблизно, 50-60 тисяч доларів.

Про це сказав гендиректор фірми “Явсон”, перший заступник голови Всеукраїнського громадсько-політичного об'єднання “За Україну, за Ющенка!” Олександр Яворський (об'єднання очолює брат Ющенка Петро), повідомив УНІАН.

За його словами, фірма “Явсон” починала це будівництво.

“До речі, будинок зводиться за проектом Ющенка, - розповів Яворський. - Він сам брав каміння, носив і складав його, показуючи, як воно має бути у фундаменті. Я ще минулого року казав: "Вікторе Андрійовичу, Ви якщо не будете політиком, то все одно на хліб заробите. Каменярем будете".

"Президент такий, що все, що і як має бути, повинен продумати сам”, - додав він.

За словами Яворського, ділянку під будівництво Ющенко викупив у приватних осіб.

"Не купував у держави, а викупив землю у приватних осіб. Те, що з будівництва дачі зробили цілий скандал, вважаю – неправильно. Це приватне життя. Хіба є якісь порушення? Нема. Людина будує, платить гроші”, - зазначив Яворський.

На запитання газети, чи розрахувався президент з фірмою “Явсон” за проведені роботи і скільки, за приблизними підрахунками, може коштувати такий будинок, Яворський відповів:

“За моїми підрахунками, такий будинок може коштувати приблизно 50-60 тисяч доларів. Звичайно, за проведені роботи з фірмою розрахувалися. Була угода”.

Раніше голова Івано-Франківської ОДА Роман Ткач розповів, що Ющенко два роки тому викупив ділянку в "унікальному місці" в Яремчі у власника і на ній розпочав будівництво дачі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування