Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз критикує Тимошенко і радить всім їхати у Трускавець

П'ятниця, 5 серпня 2005, 19:16

Голова Соціалістичної партії Олександр Мороз заявив, що основні помилки уряду Юлії Тимошенко передусім пов'язані "з бензиновою кризою та ціновою політикою стосовно цукру".

Про це він сказав у п’ятницю у Львові під час прес-конференції, - повідомляє прес-служба СПУ.

Крім того, Мороз висловив обурення з приводу того, що досі бізнес не відділений від влади.

Він також прокоментував позицію СПУ щодо вступу України до Світової організації торгівлі: "Ми за вступ до СОТ, коли вітчизняне виробництво не буде знищуватися".

У відповідь на запитання журналістів, скільки відсотків голосів виборців планує набрати Соцпартія на наступних парламентських виборах, Мороз зазначив: "Ми серйозно готуємося до виборів і ми будемо мати достатньо депутатів, щоб впливати на суспільне життя в Україні".

Водночас голова СПУ зауважив, що до початку виборів необхідно обов'язково усунути недоліки існуючого виборчого законодавства.

Мороз також наголосив на необхідності розслідування "справи Гонгадзе", зауваживши, що "спочатку треба судити тих, хто відправив Георгія Гонгадзе та той світ".

Також на прес-конференції лунали питання щодо українських військових, які в даний момент перебувають в Іраку. "Була б моя воля, то всі військові були би вже вдома", - зазначив голова СПУ.

Наприкінці зустрічі відбулося урочисте вручення партійних квитків новим членам партії, серед яких було чимало молодих людей.

"Вітаю вас з цією подією. Ви стали членами партії, яка бореться за владу. Вірю, ви не пошкодуєте, що вступили в Соціалістичну партію. Ми боремося не за портфелі, ми боремося за нормальне життя в Україні", - зауважив Мороз.

Крім того, він порадив усім, хто має негаразди зі здоров'ям, відпочивати у Трускавці. Як відомо, свою відпустку Мороз проводив саме там.

Після завершення прес-конференції голова СПУ зустрівся біля пам'ятника Тарасу Шевченку з жителями міста та обговорив з львів'янами проблеми, які їх хвилюють.


"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування