"Пора" перевиховає сина Ющенка, а мером Києва зробить Кличка

Субота, 6 серпня 2005, 01:29

Партія "Пора" готова прийняти у свої члени сина Віктора Ющенка Андрія.

Про це заявив лідер партії Владислав Каськів в інтерв’ю "Дзеркалу тижня", опублікованому в суботу.

На питання, чи не виникало думки прийняти до лав "Пори" Андрія Ющенка з метою перевиховання, Каськів відповів: "Така теза існувала. Можливо, як напівжарт, можливо, як напівсерйозна пропозиція".

"Пора" готова взяти на себе таку відповідальність, але думаю, що це буде не зовсім етично стосовно батька. Тому, якщо Андрій Вікторович Ющенко буде зацікавлений займатись політикою, а не лише жити приватним життям, думаю, "Пора" може дати йому політичну перспективу", - пообіцяв Каськів.

Він також не виключив вступу до партії інших відомих людей, серед яких журналіст Данило Яневський та співаки Святослав Вакарчук і Руслана.

"Принаймні я точно можу сказати, що ці люди розділяють світоглядну позицію "Пори", - сказав Каськів.

"Але при тому не хочемо дешевого популізму, тому отримати у списку відомого журналіста чи музиканта лише для того, щоб там було відоме прізвище, нам не цікаво", - зазначив він.

Відповідаючи на питання, кого "Пора" висуватиме на посаду мера Києва, Каськів сказав:
"Я не проти, щоби мером столиці став старший Кличко (Віталій – УП). Думаю, не виключено, що він висуне свою кандидатуру". При цьому лідер "Пори" зазначив, що це його особиста думка, а не позиція партії.

"Правда, називаючи це прізвище, мушу додати коментар: я би підтримав його лише у форматі, якщо він висуватиметься як лідер команди професіоналів, а не монарх чи князь стольного града Києва", - додав Каськів.

Говорячи про майбутні парламентські вибори, він зазначив: "У нас нині вироблена абсолютно чітка однозначна позиція — самостійно брати участь у передвиборній кампанії".

В той же час, за словами Каськіва, до партії надходили пропозиції про співпрацю "від переважної більшості учасників політичного і виборчого процесу".

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування