Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесников з Ахметовим вибили вікна в їдальні

Субота, 6 серпня 2005, 14:41

Донецький бізнесмен Ринат Ахметов поздоровив главу донецької облради Бориса Колесникова зі звільненням з-під варти.

Про це Колесников розповів в інтерв'ю газеті "Остров", опублікованому в п'ятницю.

Він також виразив упевненість, що Ахметов найближчим часом з'явиться в Донецьку. "Я взагалі не сумніваюся, що він з'явиться найближчим часом", - сказав Колесников. "Це навіть не підлягає обговоренню", - додав він.

"Смішно виходить, коли починають: у 87 році хтось у когось стріляв, немає ні потерпілого, ні свідків – нікого", - прокоментував Колесников справу, з приводу якої Ахметова просили прийти до МВС.

"Я Вам хочу сказати, що ми в 81 році грали в дворі 21 школи у футбол. І Ахметов вибив два вікна в шкільній їдальні. Я упевнений, що живий кухар, який міг би дати свідчення. І вчителя фізики можна з Ізраїлю привезти, він теж скаже... Ну, це ж так можна дійти до абсурду повного", - сказав Колесников.

На питання про своє самопочуття донецький губернатор відповів: "Учора пульс був 137, сьогодні 107".

На питання, чи подавав він заяву про відставку з посади голови облради, Колесников відповів: "Так, це було 8 липня, я себе дійсно погано почував".

"У мене була Тетяна Дмитрівна (Бахтєєва), спасибі їй, по-людськи. Вона говорить, що треба це кидати. Потім пройшло десь тижнів два, та ж Тетяна Дмитрівна прийшла, послухала мене, подивилася, каже – "до летального результату далеко. Так що можеш працювати", - розповів він.

Коментуючи висунуті проти себе обвинувачення в зловживанні службовим становищем, Колесников розповів, що за 6 років роботи "не витратив жодного літра державного бензину".

"У мене взагалі немає службової машини, і ніколи не було. І немає водія. Ті, хто мене знають, можуть це підтвердити. І я їжджу за кермом 25 років, тому для мене це скоріше звичка. Не злітав у жодне відрядження за рахунок бюджету. І мене обвинувачують у зловживанні службовим становищем", - сказав він.

На питання, хто, на його думку, був ініціатором переслідування, Колесников відповів: "Я не думаю, що комусь це сильно було потрібно".

"Просто несумлінна робота правоохоронних органів на першому етапі слідства створила їм самим пастку. Тобто, повіривши показанням двох пройдисвітів, по великому рахунку, вони самі влізли в пастку. А тепер виходить що, - треба визнавати свою некомпетентність?", - сказав він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...