Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко звільнить тих, хто опустив МВС нижче плінтуса

Субота, 6 серпня 2005, 14:53

Найближчим часом заступники начальника УМВС у Львівській області і більшість начальників структурних підрозділів будуть замінені в зв'язку з незадовільною роботою.

Про це заявив заступник міністра внутрішніх справ Геннадій Москаль на прес-конференції в суботу у Львові, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Львівська міліція саботує проведення реформ у МВС, вона перейшла всі припустимі межі, а рівень довіри до органів внутрішніх справ опустився в області нижче плінтуса", - сказав він.

За словами Москаля, будуть звільнені керівники карної міліції, управління по боротьбі з організованою злочинністю і по боротьбі з наркотиками.

Крім того, Москаль повідомив, що дав доручення начальнику УМВС у Львівській області Віталію Максимову написати подання про звільнення начальника Львівського управління внутрішніх справ Михайла Курочки.

У свою чергу Максимов повідомив, що в міністерство вже подані 14 рапортів і подань про звільнення керівного складу обласного УМВС, а ще 12 будуть відправлені на наступному тижні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування