Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко обурений, що Ющенко не звільнив аферистів

Субота, 6 серпня 2005, 16:29

Віце-прем'єр Микола Томенко вважає, що прозорої й системної політики в земельній галузі не буде, поки не буде звільнено керівництво Державного комітету з земельних ресурсів.

Про це він сказав в ефірі мукачівського телеканалу "М-Студія", повідомляє прес-служба віце-прем'єра.

На запитання щодо оцінки ситуації на ринку землі він відповів, що Закарпаття, мабуть, може зрівнятися з Києвом за кількістю рішень щодо землевідводу, які видавалися з порушенням закону.

За словами Томенка, місцеві жителі можуть розказати, хто і де з попереднього керівництва СБУ, МВС, прокуратури чи органів виконавчої влади будував свої будинки.

Водночас, за словами віце-прем’єра, в Україні і досі не зроблено серйозних висновків з цієї, не лише закарпатської, а й загальнонаціональної земельної афери, яка тривала протягом останніх років.

Ключовим питанням, на думку Томенка, залишається відповідальність Державного комітету з земельних ресурсів та його керівника Анатолія Даниленка.

"Як відомо, уряд розглядав вже це питання і звернувся з пропозицією звільнити голову Держкомзему. Але складається враження, що урядові документи на звільнення загубилися у владних коридорах і не дійшли до президента", - вважає Томенко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...