Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Замість тюрми Щербань піде у Верховну Раду?

Неділя, 7 серпня 2005, 14:27

Екс-глава Сумської обладміністрації і Ліберальної партії Володимир Щербань може бути включений у передвиборні списки ЛПУ.

Таку можливість в інтерв’ю "5 каналу" не виключив нинішній голова партії Петро Циганко.

"Через два місяці все може змінитися, потім буде видно", - сказав він. На повторне питання, чи не виключається така можливість, Циганко відповів: "Як кажуть, не зарікайся".

В той же час член політради партії В’ячеслав Ковтун відзначає, що епоха Щербаня вже минула. "Він був довгі вісім років керівником партії, але цю сторінку ми перегорнули... Ми тепер намагатимемося розбудовувати Ліберальну партію України, а не ліберальну партію Щербаня", - сказав він.

"5 канал" повідомляє, що члени партії припускають перебування Щербаня у США. За їхніми словами, там у нього є резиденція.

Як відомо, Щербань був оголошений у міжнародний розшук по лінії Інтерполу в травні цього року. У кінці травня він написав заяву про відставку з посади голови ЛПУ, проте з самої партії досі не виключений.

На парламентських виборах 2002 року ЛПУ входила в блок Віктора Ющенка "Наша Україна". У виборчому списку блоку було представлено 8 членів ЛПУ, з яких до Верховної Ради пройшли двоє, в тому числі Щербань. Парламент достроково припинив його депутатські повноваження у червні 2003 року, оскільки він одночасно був главою Сумської обладміністрації.

"Українська правда"

Читайте також:

Луценко домовиться з росіянами про видачу Бакая, Щербаня і Білоконя

Заступника Щербаня, який зайняв його місце, вигнали з партії

ЛУЦЕНКО ЗНАЙШОВ ЩЕРБАНЯ

Щербань оголошений у міждержавний розшук

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...