Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко мало Ющенка і вона похвалила Зварича за те, як він б'ється

Неділя, 7 серпня 2005, 18:45

Прем’єр Юлія Тимошенко говорить, що їй завжди не вистачає часу на обговорення з президентом Віктором Ющенком важливих проблем.

"Насправді завжди мало часу. Скільки б часу президент не відводив, завжди мало часу налагодити всі питання, які потребують оцінки президента", - сказала Тимошенко у неділю в програмі радіо "Свобода" "Час Пік", що транслювалася по "5 каналу".

Проте, за словами Тимошенко, бачаться вони часто. На питання, про що вона говорить з президентом, прем’єр відповіла: "Ми завжди присвячуємо ці години, які працюємо разом, концептуальному обговоренню реформування тих чи інших галузей".

На питання, які в неї зараз стосунки з секретарем Ради нацбезпеки і оборони Петром Порошенком, Тимошенко засміялася. "Власне, ми різні гілки влади. Ми перетинаємося лише на засіданнях РНБО, які веде президент", - сказала вона.

На уточнення журналіста, чи можна назвати стосунки з Порошенком дружніми, прем’єр пожартувала: "Ну, по крайній мірі, не б'ємося".

В той же час Тимошенко відзначила, що їй "дуже допомагає" міністр юстиції Роман Зварич. "Це без перебільшення", - сказала прем’єр.

"Він дійсно намагається віддати всі сили, щоб концепти, які напрацьовує уряд, ставали реальністю. І можу сказати, що за Нікопольський феросплавний завод він як керівник міністерства юстиції бився щиро", - відзначила Тимошенко.

Вона також прокоментувала публікацію в "Дзеркалі тижня", згідно з якою Порошенко підтримує Віктора Пінчука в боротьбі за НЗФ, щоб отримати контроль над телеканалом "Інтер", а сама Тимошенко в разі перемоги отримає "бонус у вигляді симпатій 1+1".

"Я мрію, коли наступить такий унікальний момент в Україні, коли за дотримання державних інтересів хтось буде платити якісь бонуси", - сказала Тимошенко.

"Українська правда"

Читайте також:

Якщо Пінчук відвоює в Тимошенко завод, телебачення захопить Порошенко?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування