Кушнарьов в нестабільному стані не платив за втечу з України

Вівторок, 9 серпня 2005, 11:02

У Харкові спростовують чутки про виїзд екс-голови Харківської обласної державної адміністрації, лідера партії "Нова демократія" Євгена Кушнарьова за межі України.

Зокрема, один з керівників 8-ї клінічної лікарні повідомив, що Кушнарьов на даний час перебуває на стаціонарному постільному режимі в цьому лікувальному закладі.

"Здоров'я Євгена Петровича нестабільне, але процес одужання триває", - сказав співрозмовник агентства.

Факт перебування Кушнарьова у харківській лікарні підтвердило кореспонденту УНІАН і джерело в структурах СБУ в Харківській області.

Інформацію про виїзд Кушнарьова було розіслано журналістам вчора увечері електронною поштою. Повідомлялося, що Кушнарьов за можливість виїзду з України "заплатив хабара близько півтора мільйона певним посадовим особам із силових структур".

У прес-службі обласної організації партії "Нова демократія" цю інформацію назвали плітками і підтвердили факт перебування Кушнарьова в лікарні. Його палата охороняється.

Як повідомлялося, 23 червня Генпрокуратура висунула Кушнарьову звинувачення в здійсненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 110 Кримінального кодексу України (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України). Запобіжним заходом визначена порука 5-ти народних депутатів. 6 липня Кушнарьову вручили в Генеральній прокуратурі 11 томів його кримінальної справи для ознайомлення.

7 липня Кушнарьова було госпіталізовано до 8-ї клінічної лікарні Харкова з "гіпертонічний криз".

15 липня Кушнарьов заявляв, що скоро його заарештують.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News