Москаль критикував Курочку, бо він не в ЖЕКу

Вівторок, 9 серпня 2005, 14:10

Заступник міністра внутрішніх справ Геннадій Москаль не вважає, що начальник Львівського міського управління УМВС Михайло Курочка має підстави для судового позову до нього.

Про це Москаль заявив УНІАН, коментуючи заяву Курочки про намір подати позов на нього за образу честі та гідності.

"Чого судитися? Його питали за роботу, його ж не питали за відпочинок, чи за дружину, чи за дітей. Треба працювати! Я повне право маю спитати сьогодні по дисциплінарному уставу його за роботу", - сказав він.

"Що це за панство, коли питають за роботу, а людина це сприймає як якусь образу і посягання на честь? Ну, це взагалі абсурд! У нас воєнізована структура, ми ж не в ЖЕКу працюємо – кому щось подобається чи не подобається! Його питали за відсутність результатів роботи і більше ні за що!", - додав Москаль.

Заступник міністра також повідомив, що після наради з керівним складом Львівської міліції, на якій він розкритикував роботу львівських міліціонерів, 14 керівників львівської міліції подали рапорти про відставку.

Як відомо, під час наради 6 серпня Москаль запропонував Курочці подати рапорт про відставку з посади начальника міського управління міліції. Крім того, за словами Курочки, під час його доповіді Москаль почав кидати футляром від окулярів і наказав йому залишити зал.

У понеділок Курочка заявив, що має намір подати позов до суду на Москаля за образу честі і гідності.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування