Фірму, яка малювала Ющенка нацистом, закрили

Четвер, 1 вересня 2005, 10:42

Київський районний суд Донецька визнав незаконною діяльність рекламної фірми "Плазма", яка два роки тому розмістила банери, де Віктор Ющенко був зображений у формі нациста.

Про це повідомляє 5 канал.

Позов до суду подав донецький юрист Сергій Осика, який був представником Ющенка в цьому регіоні під час виборів.

Він вимагав заборонити діяльність цієї фірми через те, що процедура оформлення дозволів на ведення рекламної діяльності була порушена.

"Я заявив позов до міської влади про те, що мені стало відомо про незаконні дії міської ради в частині виділення фірмі "Плазма" рекламних місць, тому що в період 2004 року фірма "Плазма" знаходилася в полі сприятливого впливу. Я говорю це і про міську владу, і обласну, і про правоохоронні органи", - зазначив Осика.

"Тобто, цій організації надали найкращі місця в Донецьку. Ці місця знаходяться у центральній частині Донецька. У той час, як іншим рекламним компаніям було відмовлено у веденні ринку на території міста Донецька", - додав він.

Як відомо, рекламна фірма "Плазма" стала відомою після того, як на її носіях були розміщені зображення тоді ще кандидата у президенти Віктора Ющенка у нацистській формі та образливі вислови під час зірваного у Донецьку з'їзду "Нашої України".

Пізніше Ющенко виграв позов проти фірми, і вона вибачилася перед ним.

Осика також має власний рекламний бізнес, але наполягає, що не шукає преференцій для себе, а намагається зробити донецький рекламний ринок прозорим та чесним. Найближчим часом юристи "Плазми" подаватимуть апеляцію на рішення суду, повідомляє канал.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування