Шоу Пінчука триває. Богословська розказує про харі і панянок з косою

Четвер, 1 вересня 2005, 12:50

Канали, які вважаються підконтрольними Віктору Пінчуку, ведуть пряму трансляцію з мітингу на Нікопольському заводі феросплавів.

Пряма трансляція йде на каналах "Новий", СТБ, ICTV.

У дворі заводу зібрались працівники з дітьми, вони тримають букети з квітами. В небо запускають повітряні кульки.

Перед учасниками мітингу виступає Інна Богословська, яка лає "Беркут", що охороняє територію від сутичок, і закликає їх "сворачіваться".

"Рєбяткі, ідіть звідси, дзеркалом вам дорога, і заберіть ті харі, які стоять з того боку паркану, запитайте, в яких кримінальних оборудках вони брали участь", - вигукує Богословська.

Вона вимагає від президента звільнити прем’єра, яку вона звинуватила у корупційних зв'язках з "Приватом", який претендує на НФЗ.

За словами Богословської, трансляцію також веде "Євробачення", німецький канал і кілька російських.

"Ми так боялися, що імідж країни погіршується. Ось покращився трішки. А тепер, ви уявляєте, що буде литися на країну через одну панянку з косою і приватівських хлопців", - заявила вона.

Водночас вона запевнила, що вони зроблять все, щоб про цей скандал і дії влади дізнався увесь світ.

Богословська так само запевнила, що "якщо, хто скучив за косою, то вона заплете її зі справжнього волосся".

"Я роблю вам екстрену заяву: президент Ющенко терміново викликав Тимошенко, і вона терміново скасувала свою прес-конференцію. Перемога!", - кричить Богословська.

"Перший помічник опублікував повідомлення від імені президента, що міністрові внутрішніх справ і міністрові юстиції заборонено приймати будь-які дії по встановленню державного контролю за Нікопольським заводом феросплавів до рішення судів", - зверталася вона до мітингувальників.

Люди вигукують "УРА!". А потім починають кричати "Ганьба!" на адресу "беркутівців".

"Вдумайтеся, дії були вжиті під час відсутності губернатора, котрий у відпустці. Усі з жахом чекають, навіть не посоромилися дітей, щоб прийти на завод у день знань. Квапляться, ті сволоти, що бояться, що під ними займеться земля", - заявила Богословська в бік нових власників.

"Ми заради честі і демократії йшли на майдани. Заради совісті. Ми не дозволимо зневажати наші права", - заявила вона.

У той же час капітан "Беркута" спробував заспокоїти Інну Богословську.

"Міліція і народ - єдині. Ми ніколи не підемо проти беззбройних людей. Зараз ми виконуємо просто своє завдання. Ми охорона громадського порядку, щоб не дати конфлікту відбутися. Теж саме було в Києві під час революції, ми теж охороняли і не дозволили кровопролиття", - сказав він.

На що Богословська відповіла: "Ви не можете виконувати незаконну команду. Є рішення суду, ви берете це рішення, і вас пальцем ніхто не торкне. Відповідно до статті 48 Конституції України, наказ сьогодні вам стояти тут незаконний, ніхто не вправі втручатися в нормальну роботу заводу".

Богословська коротає час розповіданням анекдотів і закликає людей "придумати щось".

Час від часу показують простих людей, що висловлюють свою думку. Один з них пригрозив, що люди можуть вийти і за завод, де стоять представники "Привату", і тоді їх не зупинити.

Учасники мітингу роздають міліціонерам айстри.

Серед учасників мітингу видно Віктора Пінчука, який стоїть у щільному кільці охорони серед мітингуючих. Канали показують не стільки людей, скільки обличчя Пінчука.

Як відомо, кілька місяців тому суд визнав незаконною приватизацію НЗФ, який отримали тоді струкури Пінчука. Іншим претендентом на завод була група "Приват".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування