Шуфрич готовий до арешту

Четвер, 1 вересня 2005, 16:14

Перший заступник голови СДПУ(о) Нестор Шуфрич допускає можливість свого арешту, який його не лякає.

Про це він сказав журналістам, йдеться у повідомленні прес-служби партії, розповсюдженому в четвер.

"Мене не лякає ймовірність мого арешту, як не лякає загроза арешту і моїх однопартійців. Йдучи в опозицію, ми допускали таку ймовірність, тому що на відміну від інших знали, який режим рветься до влади", - сказав Шуфрич.

За словами Шуфрича, зараз країна сповзає "від нинішнього авторитаризму до репресивного тоталітаризму".

На його думку, зараз "під боротьбу з інакомислячими реформуються цілі відомства": підсилюється роль РНБОУ, реформується МВС, готується посилення Генпрокуратури і СБУ.

"До речі, управління економікою в "ручному режимі" завжди гарантує "силовикам" величезний фронт робіт у майбутньому", - сказав заступник голови СДПУ(о).

Шуфрич відзначив, що громадяни, "які вбачають у політичних репресіях лише зведення рахунків між різними політичними групами, поки не замислюються що буде, коли влада ізолює всіх опозиціонерів".

"Але державна репресивна машина сама ніколи не зупиниться. У Радянському Союзі в 30-х роках "покінчили з контрреволюцією", але хіба репресії зупинилися?", - додав Шуфрич.

За його словами, якщо сьогодні не зупинити "цю команду "реформаторів" і дати їм увійти у смак, то рано чи пізно вони створять машину, яка підімне під себе кожного українця".

"А вони самі, надягши вишиванки і начепивши антикварні прикраси, будуть по-блюзнірськи влаштовувати світські прийоми на територіях храмів, на могилах наших пращурів", - йдеться в повідомленні.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування